Stambyte i Upplands Väsby

Vi på Danixo är stambyteskonsulter och om det är dags för ett stambyte i Upplands Väsby är ni välkomna att ta kontakt med oss. Vi arbetar med byten och renovering av stammar i såväl flerfamiljshus som kontors- och industrilokaler. Förutom rörstammar kan vi byta stammar för el, ventilation, värme och gas. I anslutning till ett stambyte i Upplands Väsby kan det också vara en bra idé att dra in fiber i fastigheten, om det inte redan finns.

Ett stambyte i Upplands Väsby kräver behöriga hantverkare

När ni jämför anbud på stambyte i Upplands Väsby är det viktigt att entreprenörerna har bra referenser. Det kan skilja en hel del i pris men det som räknas på lång sikt är hur länge de nya stammarna håller. Vi kan hjälpa er att upphandla byggtjänster och har genom våra 40 år i branschen kontakt med de bästa aktörerna.

Så går ett stambyte i Upplands Väsby till

Ett stambyte i Upplands Väsby inleds alltid med en besiktning av befintliga avloppsstammar och tappvattenledningar. Vanligtvis spolas stammarna under högt tryck för att sedan filmas. Efter det kan man bedöma om stammarna behöver bytas eller om det räcker med att genomföra en relining. Relining innebär att stammarna får ett nytt skikt på insidan och det är en insats som kan flytta fram ett traditionellt stambyte med flera decennier.

Själva stambytet börjar med att golv och inredning i badrum och eventuellt övriga våtutrymmen rivs ut för att det ska gå att komma åt stammarna. När stammarna är bytta renoveras badrummen och förses med nya tät- och ytskikt. Ofta har de boende i fastigheten möjlighet att designa sina egna badrum. Vid relining behöver inga golv eller väggar brytas upp så det är ett betydligt enklare underhåll.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte i Upplands Väsby

Söker ni en pålitlig stambyte konsult med lång erfarenhet är ni välkomna att ta kontakt med oss så att vi kan berätta hur vi arbetar med stambyten i Upplands Väsby. Våra stambyteskonsulter kan hjälpa er med enskilda delar av ett stambyte eller ta ett helhetsansvar och finnas med under hela processen. Vi kan också ta på oss andra uppgifter inom bygg och underhåll. Det kan löna sig att till exempel byta till ett effektivare värmesystem, bygga om kök eller putsa om fasaden i samband med att det pågår ett stambyte.

Här arbetar vi med stambyte:


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm