Sök arbete hos oss

Danixo AB är verksamma i Stockholm och arbetar som byggprojektledare där vi projektleder, upphandlar och besiktar framförallt stambyten men också andra byggarbeten som tex, fasadarbeten, fönsterarbeten, konvertering av råvindar till bostäder, innergårdsrenoveringar, balkongrenoveringar, takrenoveringar med mera.

I vårt team hos Danixo finns en mycket stor kunskap av alla typer av byggprojekt och entreprenad juridik. Om du blir en del av vårt team kommer du samarbeta med några av branschens mest erfarna bygg och stambyte konsulter.

Vårt företag är placerat i helt nyrenoverade moderna lokaler med god ventilation och en god arbetsmiljö. Här finns det dessutom gott om parkeringsplatser och nära anslutning till kommunaltrafik.

Våra krav för dig som söker arbete hos Danixo

Våra krav är följande:

 • Ingenjörsutbildning inom bygg
 • Sakkunnig inom entreprenad juridik
 • Minst 12 års erfarenhet av projektledning av stambyten och andra byggprojekt

Hör av er till oss med er ansökan på info@danixo.se ange ämnet: Jobbansökan


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm