Stambyte i Norrtälje

Söker du en pålitlig stamkonsultfirma för ett stambyte i Norrtälje? Danixo har 40 års erfarenhet och vi kan ta oss an såväl äldre fastigheter med kulturvärden som måste bevaras och moderna hyreshus. I Norrtälje finns båda delarna. Oavsett vad för typ av fastighet det är fråga om inleds ett stambyte i Norrtälje med en förstudie och besiktning av de befintliga stammarna. Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte så förklarar vi hur hur vi arbetar med ett stambyte i Norrtälje.

Ett stambyte i Norrtälje kräver behöriga hantverkare

Ett av de första och viktigaste besluten som måste fattas när det handlar om ett stambyte i Norrtälje är vem eller vilka som ska stå för entreprenaden. I de stambyten där vi går in och tar ett större ansvar hjälper vi till med att ta in och värdera anbud. Det är en garant för att ett stambyte i Norrtälje kommer att genomföras av hantverkare med stor vana av arbetsuppgifterna.

Så går ett stambyte i Norrtälje till

Under ett stambyte i Norrtälje behöver golv och delar av väggarna brytas upp i alla badrum och ofta även i andra våtutrymmen. När nya rörstammar är på plats renoveras rummen utifrån önskemål från lägenhetsinnehavarna. Ett stambyte i Norrtälje är ett stort projekt men i de stambyten där vi på Danixo har en central roll är möjligheten till kvarboende en viktig målsättning. Ingen som inte vill det ska behöva flytta ut under arbetets gång.

Det är inte säkert att det är nödvändigt att genomföra ett traditionellt stambyte. Det kan räcka med att relina de befintliga stammarna och på så vis öka deras livslängd med upp till 40 år. Vid relining behöver inga golv brytas upp vilket sparar pengar och tid.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte i Norrtälje

Ett stambyte i Norrtälje kan innebära att olika stammar byts beroende på vilka behov som föreligger. Utöver stammar för tappvatten och avlopp kan ett stambyte i Norrtälje även innebära att elen dras om, att stammar för ventilation och värme byts ut eller att fiber dras in för riktigt snabbt internet. Det kan också vara en bra idé att genomföra andra förbättringar av fastigheten när ni ändå är igång med ett stambyte i Norrtälje.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm