Stambyte i Bromma

Skjut inte ett stambyte i Bromma på framtiden om det var länge sedan rören inspekterades. Utdaterade rörstammar kan orsaka stora problem. Bromma är stort och varje stadsdelsområde har sin egen karaktär. Oavsett om du är intresserad av ett stambyte i Bromma och har en industrilokal, sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening eller om du äger frågan i ett fastighetsbolag kan vi på Danixo hjälpa dig. Vi har stor erfarenhet av stambyte i Bromma och går gärna in redan i planeringsskedet.

Ett stambyte i Bromma kräver behöriga hantverkare

Om det någon gång är viktigt att välja entreprenörer med erfarenhet så är det inför ett stambyte i Bromma. Här talar vi om ett av de största och viktigaste projekten som genomförs i en fastighet. Kvalitén på arbetet avgör hur snart nästa stambyte måste göras. Vi på Danixo kan hjälpa er med upphandling av byggtjänster. Tillsammans med er väljer vi entreprenörer som kan erbjuda ett bra pris och som lever upp till de höga krav som ska ställas vid ett stambyte i Bromma.

Så går ett stambyte i Bromma till

Ett stambyte inleds alltid med att skicket på befintliga rörstammar utvärderas noga. Bland annat genom att rör och avlopp filmas. Ibland räcker det med en stamrenovering, till exempel genom att stammarna infodras istället för att bytas ut. Det kallas för att man gör en relining.

Ett stambyte i Bromma är ett suveränt tillfälle att höja värdet på lägenheterna och förbättra boendekvalitén. Badrummen renoveras nämligen som en del av arbetet eftersom golven måste brytas upp för att rörstammarna ska bli tillgängliga. De boende kan göra personliga val och få de badrum de drömt om. Det är en stor belöning efter den bitvis lite jobbiga resa som ett stambyte i Bromma kan vara. Vi på Danixo arbetar dock alltid på ett sådant sätt att det är möjligt att bo kvar i fastigheten under ett pågående stambyte.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte i Bromma

Ett stambyte i Bromma kan innebära att flera entreprenörer gör sin grej oberoende av varandra och att det är svårt för beställaren att veta vem som är ansvarig för vad. En roll som våra stambyteskonsulter kan axla är att gå in som projektledare och stå mellan kunden och entreprenörerna. Vi har då helhetsansvaret och ser till så att det blir ett smidigt och kostnadseffektivt arbetsflöde under hela den process som ett stambyte i Bromma är.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm