Stambyte i Haninge

Haninge är en skärgårdskommun med många hyresrätter och bostadsrätter uppförda under 1970-talet. Där börjar det i många fall bli dags för ett första stambyte, om det inte redan är gjort. Här finns även äldre hus där det nu är tid för ett andra stambyte. Oavsett vilket så ser vi på Danixo seriöst på varje nytt stambyte i Haninge. Vi har stor erfarenhet av alla typer av stamrenoveringar och stambyten men det är aldrig fråga om rena rutinjobb. Metoderna och processen anpassas alltid utifrån det aktuella huset och dem som bor i det.

Ett stambyte i Haninge kräver behöriga hantverkare

Spara inte in på kompetens om du planerar att genomföra ett stambyte i Haninge. Nya rörstammar kan hålla i 60 år om stambytet genomförs av proffs. För att alla garantier ska gälla krävs det också att ett stambyte i Haninge görs enligt gällande byggnadslagar och att det gjorts noggranna besiktningar av arbetets olika delar. Det kan vara svårt att få till en bra upphandling av en så avancerad tjänst som ett stambyte i Haninge för någon som inte är insatt. Vi på Danixo kan hjälpa till med den biten.

Så går ett stambyte i Haninge till

Hur ett stambyte i Haninge går till beror på rörens nuvarande status samt hur arbetet planeras. Allt ska bygga på en noggrant genomförd förstudie och de förutsättningar som gäller i den aktuella fastigheten. Om man inte genomför en relining av de befintliga stammarna kommer golv och väggar i framförallt kök och badrum att behöva brytas upp. Sedan renoveras de rum där ytskiktet avlägsnats. Ett stambyte i Haninge innebär med andra ord både en förbättring av stammarnas funktioner samt att alla lägenheter och lokaler i huset får nya badrum.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte i Haninge

Danixo är en pålitlig stamkonsultfirma med 40 års erfarenhet av stambyten och stamrenovering. Våra konsulter kan gå in och ge stöd i en särskild fas av arbetet eller finnas med från den första förstudien tills det är dags för slutbesiktning. Vi kan och också bidra som certifierad kontrollansvarig och kontrollera att ett stambyte i Haninge är väl genomfört.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm