Är du med i styrelsen i BRF?

Danixo är företaget för er

Majoriteten av dom uppdrag vi åtar oss som byggprojektledare är för bostadsrättsföreningar i Stockholms län. När ni anlitar Danixo så förstår vi helheten i projekten och har full koll på vad som förväntas av er i styrelsen. Vi har koll på alla formaliteter av bostadsrättslagen och det ansvar som åligger er som styrelse. Detta innebär att vi kan stötta er i alla viktiga beslut och vägleda er och säga till om ni håller på begå ett misstag. Vi har även koll på alla mjuka värden och vet hur kommunikationen ska gå till för att skapa största möjliga trygghet för dom boende. Vi är vana att hålla stora informationsmöten och prata inför grupp och förklara vad alla stora projekt som ett stambyte innebär för en beställare.

I över 40 år har vi arbetat med alla olika typer av byggprojekt men har sedan Danixos uppstart 2003 valt att specialisera oss stambyten och ROT-projekt i fastigheter. Detta innebär att vi kan hjälpa er med alla delar ifrån första statusbesiktning av fastigheten, till upphandling och sedan projektledning genom hela projekten, och slutligen slutbesiktning.

Med Danixo behöver ni endast vända er till ett endaste företag och inte ta in en massa olika underkonsulter, vi har helheten.

Tveka inte på att kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa er!

Danixo AB är med över 40 års erfarenhet av stambyten troligen Sveriges mest erfarna stambyte konsulter.  


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm