Stambyte i Nacka

Välkommen att boka ett första möte gällande ett stambyte i Nacka med en stambyteskonsult från Danixo. Vi kommer gärna till er för att förklara hur vi arbetar och lyssna på era tankar inför ett stambyte. Nästa steg brukar vara att genomföra en besiktning av befintliga rörstammar och ta beslut om ifall de ska bytas ut helt hållet eller om det går att förlänga stammarnas livslängd genom att förstärka dem invändigt med relining.

Ett stambyte i Nacka kräver behöriga hantverkare

Ett stambyte i Nacka innebär flera moment som kräver att det är behörig personal som genomför dem. Ett väl utfört stambyte kan hålla i uppemot 60 år förutsatt att hantverkarna kan sin sak och att installationen gått rätt till. Upphandlingen av de firmor som ska arbeta med ett stambyte i Nacka är därmed viktig. Den som ansvarar för det måste kunna jämföra anbud och bedöma om entreprenören i fråga har rätt erfarenhet.

Så går ett stambyte i Nacka till

När planeringsfasen avslutats börjar ett stambyte i Nacka på allvar med att rörstammarna friläggs. Det betyder att golv och väggar i våtutrymmen behöver brytas upp. Stammarna ligger nämligen under ytskikt och tätskikt. Arbetet med att återställa framförallt kök och badrum efter ett genomfört stambyte utgår oftast från de boendes egna önskemål om ytskikt och inventarier. Ett stambyte i Nacka innebär alltså att bostädernas standard höjs samtidigt som stammarnas funktion säkras för flera decennier framöver.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte i Nacka

En stambyteskonsult från Danixo kan bidra med erfarenhet och ta ansvar i alla faser av ett stambyte i Nacka. Är du i behov av en certifierad kontrollansvarig så kan vi ta den rollen. Vi kan också leda er genom projektet från början till slut och bidra med projektledning och en erfaren byggledare som håller i trådarna under den intensiva genomförandefasen.

Ofta är det ekonomiskt fördelaktigt och praktiskt att genomföra andra förbättringar under tiden som ett stambyte i Nacka pågår, eftersom det ändå finns kompetenta hantverkare på plats. Danixo har lång erfarenhet inom bygg och lyssnar gärna på era idéer kring andra projekt som rör fastigheten.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm