Stambyte i Huddinge

Danixo är en stambyteskonsult med lång erfarenhet av stambyte i Huddinge. I Huddinge uppfördes många bostadshus på 1950- och 60-talet. Vi kommer gärna ut och tittar på hur stammarna ser ut i er fastighet. Har de inte bytts på 40 år är det viktigt att besiktiga dem så fort som möjligt. Att skjuta för länge på ett stambyte kan innebära att rören börjar läcka.

Ett stambyte i Huddinge kräver behöriga hantverkare

Erfarenhet och lyhördhet är avgörande när ni väljer entreprenörer för ett stambyte i Huddinge. Hur ett stambyte är planerat påverkar livet i huset under arbetet och hur länge de nya stammarna kommer att hålla. Vi på Danixo kan gå in och hjälpa till i upphandlingsfasen så att rätt kompetens knyt till projektet till rätt pris.

Så går ett stambyte i Huddinge till

Ett stambyte i Huddinge börjar med att de befintliga stammarna undersöks. Det är inte säkert att de behöver bytas utan ibland räcker det med att genomföra en relining av stammarna. Vid relining får rörstammar ett nytt inre skikt, och stambytet kan skjutas på framtiden. Avloppsstammar och stammar för tappvatten byts alltid om man väl tagit beslut om att genomföra ett traditionellt stambyte i Huddinge. Även stammar för el, gas, värme, ventilation och telekommunikation kan vid behov bytas.

Det mest arbetskrävande momentet vid ett stambyte i Huddinge är att frilägga stammarna som ligger inuti golv och väggar. När de är utbytta renoveras badrum och andra utrymmen som påverkats av uppbrytningsarbetet. Även om ett stambyte i Huddinge innebär att vattnet måste stängas av i perioder, och att badrummen inte kan användas som vanligt, bör alla som vill kunna bo kvar även under de mest intensiva faserna av arbetet.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte i Huddinge

Som stambyteskonsulter kan vi ha en rådgivande funktion under hela eller valda delar av ett stambyte i Huddinge. Vi kan även ta en större roll och se till så att ni har erfarna projektledare och byggledare på plats under stambytet. Vi har jobbat med det mesta inom bygg och kan se till så att annat underhåll och ombyggnationer blir gjorda i anslutning till ett stambyte i Huddinge.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm