Stambyte i Vallentuna

Behöver ni hjälp eller råd inför ett stambyte i Vallentuna? Vallentuna växte snabbt på 1970-talet och det innebär att det finns ett stort antal flerfamiljshus där det nu är dags att genomföra det första stambytet. Vi på Danixo kommer gärna ut och besiktigar stammarna i er fastighet. Har det inte gjorts på 40 år är det hög tid! Dåliga stammar kan orsaka skador som blir dyra att åtgärda så det kan blir dyrköpt att skjuta det på framtiden.

Ett stambyte i Vallentuna kräver behöriga hantverkare

Danixo har 40 års erfarenhet och vi vet hur man genomför ett stambyte i Vallentuna av högsta kvalitet. Vi samarbetar bara med professionella entreprenörer som har goda referenser inom stambyte. Vår arbetsmetod innebär att både fastighetsägare och de boende i fastigheten får en bekväm och tydlig resa genom den process som ett stambyte i Vallentuna är.

Så går ett stambyte i Vallentuna till

Ett stambyte är det största underhållet som genomförs i en normal kontors- eller flerfamiljsfastighet. Avloppsrör och ledningar för tappvatten brukar vara gjorda av järn och de angrips förr eller senare av rost. Plaströr har faktiskt ännu kortare livslängd än gedigna gjutjärnsstammar. Kopparrör kan ha längre livslängd. Det vanliga är att man byter alla rörstammar på en gång under ett stambyte i Vallentuna. Det största arbetet är att frilägga dem eftersom de sitt inuti golv och väggar. När de byts ut renoveras badrum och ibland även kök. El- och gasledningar är andra stammar som kan behöva bytas och det finns också möjlighet att dra in fiber i alla lägenheter under ett stambyte i Vallentuna.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte i Vallentuna

Vi kan ge stöd under alla de moment som ingår i ett stambyte i Vallentuna. Vi kan åta oss helhetsansvar för uppgiften och till exempel stå för all upphandling av byggtjänster och bidra med byggledare och projektledare vid stambyte. Har ni tankar gällande ombyggnationer och underhåll som ni vill genomföra samtidigt som stambytet pågår? Vi kan hjälpa er med det också och till exempel bygga om lägenheter och lokaler eller byta ventilations- och värmesystem i fastigheten.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm