Stambyte på Lidingö

Om du planerar inför ett stambyte på Lidingö kan vi på Danixo hjälpa dig. Lidingö i Stockholms östra skärgård har vacker äldre bebyggelse men även många nya flerfamiljshus där ett första stambyte kanske ännu inte ägt rum. Om det har gått över 30 år sedan nya stammar installerades är det hög tid att genomföra en besiktning och säkerställa att stammar för avlopp, vatten, el och värme fortsätter att fungera som de ska.

Ett stambyte på Lidingö kräver behöriga hantverkare

Ett stambyte ska alltid genomföras av entreprenörer med rätt certifiering och god kunskap. Vi har ett brett kontaktnät och kan hjälpa till med att upphandla byggtjänster i samband med stambyten. Under ett stambyte på Lidingö kan vi också agera projektledare, byggledare eller både och. Det är en garanti för att arbetet blir väl utfört.

Så går ett stambyte på Lidingö till

Under ett traditionellt stambyte på Lidingö måste vi ta fram de rörstammar som ligger inuti golven och väggarna, dolda av ytskikt och tätskikt. Det kan innebära att vi behöver bila upp betonggolv. För oss är det viktigt att vardagen ska fungera för alla som bor i huset även när det utförs tunga moment i kök och badrum. När nya stammar är monterade utförs en helrenovering av badrum och ibland även kök.

Relining är en metod som innebär att gamla avloppsrör och ledningar för tappvatten får ett nytt inre skikt, istället för att man byter ut dem. På så sätt förlängs stammarnas livslängd med upp till 40 år om förutsättningarna är optimala. Relining påverkar inte vardagen i huset lika mycket som ett stambyte och är också billigare att genomföra.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte på Lidingö

Om du representerar en bostadsrättsförening eller ett fastighetsbolag som ska genomföra ett stambyte på Lidingö står Danixo till din tjänst. Vi har 40 års erfarenhet av stambyten i hyreshus, bostadsrätter och kontors- eller industrifastigheter. Vi erbjuder service i olika skeden av ett stambyte men kan också gå in och se till så att arbetet blir väl utfört från projekteringen tills stambytet på Lidingö är avslutat och alla spår är bortstädade.

Vi erbjuder flera tjänster inom bygg och renovering. Många väljer att även genomföra andra förbättringar i samband med ett stambyte på Lidingö. Ni kan till exempel passa på att förbättra ventilations- eller värmeåtervinningssystemet eller dra in fiber i fastigheten i samband med att rörstammarna byts ut.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm