Stambyte på Värmdö

Vi på Danixo kan hjälpa er med ett stambyte på Värmdö oavsett om det är ett äldre flerfamiljshus eller en modern byggnad med bostäder eller kontorslokaler. Om stammarna inte bytts på över 40 år så är det hög tid att genomföra en besiktning av fastighetens rörstammar. Under ett stambyte ersätts i första hand avloppsrör och stammar för tappvatten. Vid behov kan även stammar för el, ventilation, gas och värme bytas. Många väljer även att dra in fiber och genomföra andra förbättringar i samband med ett stambyte på Värmdö.

Ett stambyte på Värmdö kräver behöriga hantverkare

Var noga med vilka ni anlitar för ert stambyte på Värmdö. Entreprenörerna ska inte bara vara skickliga på de arbetsmoment de anlitas för utan också kunna hantera det faktum att de arbetar i flera veckor i människors hem. En stambyteskonsult från Danixo kan hjälpa er med upphandling av hantverkare som vi vet är duktiga och pålitliga.

Så går ett stambyte på Värmdö till

Ett stambyte på Värmdö börjar alltid med en noggrann besiktning av de befintliga stammarna. Beslutet om man ska byta stammarna, genomföra en relining eller vänta med åtgärder är viktigt och det krävs gediget underlag. Vid relining fodras de befintliga stammarna så att deras livslängd ökar. Vid relining behöver inga golv brytas upp. Ett traditionellt stambyte innebär dock att man river badrum och eventuellt andra våtutrymmen med dolda stammar.

Ett stambyte på Värmdö handlar i första hand om att förebygga problem med viktiga funktioner som kan orsaka skador på fastigheten. I andra hand blir också en väldigt påtaglig förbättring i och med att de boende får nya badrum, ofta utifrån sina egna önskemål om material och stil.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte på Värmdö

Vi går ofta in i ett tidigt skede av ett stambyte på Värmdö och ser till att en förstudie ger de svar som krävs för att en stamrenovering ska genomföras med rätt metod och vid rätt tidpunkt. Vi kan också ställa en erfaren byggledare till ert förfogande under själva genomförandefasen. Det är en stor trygghet om flera entreprenörer är inblandade i arbetet. Kontakta oss gärna så att vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa er med ett stambyte.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm