Våra medarbetare

Daniel Eriksson
VD & byggkonsult och fastighetssexpert

Daniel är VD och grundare på Danixo och påbörjade sin karriär i byggbranschen redan på 80 talet som snickare och plattsättare och sedan arbetsledare. Daniel har arbetat ute på fält med stambyten i över 10 år och har mycket värdefulla praktiska kunskaper. Under 90-talet skolade Daniel om sig påbörjade sin karriär som konsulterande projektledare och har idag över 30 års erfarenhet av byggnadsprojekt och projektledning. Daniel är certifierad KA ”kontrollansvarig” enligt SITAC och har behörighet för våtrum i enlighet med branchorganisationen BKR ”byggkeramikrådet”. Medlem i SBR ”svenska byggingenjörers riksförbund”

E-post: daniel@danixo.se
Telefon: 0708324501 


Jan Schönborg
Senior byggkonsult och fastighetsexpert

Jan är certifierad byggnadsingenjör som påbörjade sin bana år 1980 som projekterande konsult inom teknikområdet byggnadsvård. Har över 40 års erfarenhet och har genom åren varit delaktig i alla förekommande renoveringar och ombyggnader som tänkas kan, t ex från grundförstärkning och stambyten till fasad- och takrenoveringar. Jan Schönborg är anlitad/kontrakterad av danixo som seniorkonsult med huvudsaklig inriktning på kvalificerad rådgivning åt bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare i samband med stambyten,gårdsrenoveringar och vindsprojekt  administrativt och byggtekniskt sakkunnig i samband med entreprenadtvister i samarbete med jurister. Medlem i SBR ”svenska byggingenjörers riksförbund”

E-post: jan@danixo.se
Telefon: 0706061808 


Johan Svanström
Senior byggkonsult och fastighetsexpert

Johan är certifierad byggnadsingenjör som påbörjade sin karriär redan på 80-talet som snickare och arbetsledare och har varit med om alla olika förkommande byggrenoveringar och rotprojekt i fastigheter under sin praktiska karriär som varade i över 10 år. Johan avancerade redan på 90-talet och började arbeta som projekterande konsult och har idag över 35 års erfarenhet av byggnadsprojekt och projektledning. Har haft ledande positioner som projektledare i några av Sveriges största byggföretag. Medlem i SBR ”svenska byggingenjörers riksförbund”

E-post: johan@danixo.se
Telefon: 0704105542 


Jonas Granberg
Besiktningsman

Jonas arbetar som oberoende besiktningsman hos Danixo. Jonas driver också den fristående besiktningsorganisationen Granbergs Byggkonsult & Besiktning. Redan på 80-talet utbildade Jonas sig till snickare och i slutet av 90-talet startade han eget inom bygg och plattsättning. Jonas är sen 10 år byggingenjör SBR och är även certifierad besiktningsman för entreprenader. Som besiktningsman utför Jonas besiktningar av både små och stora entreprenader, från enstaka badrum/kök till nyproduktion av lägenheter och hotell. Inom ROT-arbeten utförs det främst besiktningar av stambyten och vindsombyggnader samt fasad-, balkong- och fönsterrenoveringar. Medlemskap i SBR ”Svenska byggingenjörers riksförbund” där Jonas är sammankallande i valnämnden i Stockholmsavdelningen

E-post: jonas@danixo.se
Telefon: 0704249737


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm