Om oss

Danixo = Stockholms stambyte konsulter

Danixo AB grundades år 2003 och är en erkänd stambyte konsult med säte i Stockholm. Vi arbetar med ett helhetskoncept där vi erbjuder komplett bygg och projektledning med hög särskilt hög kompetens inom stambyte i Stockholm och andra byggentreprenader i fastigheter.

Våra konsulter som arbetar för Danixo är några av branschens mest erkända och påbörjade sina karriär så tidigt som på 80 – talet där vi hjälpte våra beställare med sina stambyten och andra byggprojekt i deras fastigheter. På Danixo har vi också ett brett kontaktnät vi byggt under många år och decennier vilket gör att vi kan hjälpa våra kunder med alla tänkbara delar kring ett projekt oavsett omfattning.

Vi erbjuder gratis konsultation och rådgivning

För er som står inför ett kommande stambyte och fastighetsrenovering erbjuder vi vår konsultation och rådgivning helt gratis utan förbindelser. Vi har arbetat med behovsanalys, upphandling, projektledning och besiktningar av stambyten och fastighetsrenoveringar i över 40 år. Vi vet med vår långa erfarenhet att det kan vara svårt som fastighetsägare och veta vart man ska börja när man står inför ett stort projekt som ett stambyte. Vi erbjuder därför gratis första konsultation för juridiska personer som står inför ett kommande stambyte och fastighetsrenovering där vi hjälper er och reda ut dom viktiga grundläggande frågorna för att kunna ta nästa steg.

Vi kommer gärna ut till er på arbetstid eller efter arbetstid för ett inledande första möte helt kostnadsfritt.

Erbjudandet för gratis konsultation gäller endast för juridiska personer

 • Bostadsrättsföreningar
 • Hyresvärdar
 • Fastighet innehåller minst 8 lägenheter
 • Att fastigheten är belägen i Stockholm eller Uppsala

Vi hjälper er med viktiga styrelsebeslut

Vi har mycket stor erfarenhet och kunskap av styrelsearbete i bostadsrättsföreningar och har själva som privatpersoner suttit med i flera olika bostadsrättsföreningar som både styrelseordförande och styrelsemedlemmar. Vi kan därför erbjuda vår hjälp och hantera dessa frågor och förse er med all den viktiga information ni behöver för att ta alla dom viktiga styrelsebeslut som krävs inför er renovering.

Vi hjälper er med finansieringslösningar

Hur skall ett stambyte och en större renovering i fastigheten finansieras? Vi hjälper er och reder ut dessa frågor och hjälper er med finansieringslösningar för er fastighet.

Vi hjälper er hantera ROT-avdrag

Som bostadsrättsförening undrar många om man har rätt att göra ROT-avdrag i samband med stambyten? Svaret är ja om dom enskilda lägenhetsinnehavarna kan betala för sin egen del av stambytet. Det finns dock olika regler för olika situationer och vi hjälper er och hantera dessa frågor för att ni ska kunna göra korrekta ROT-avdrag.

Vill ni ha mer information om ROT-avdrag vid stambyten så kontaktar ni oss.

Mer information om ROT-avdrag hittar ni också hos skatteverket www.skattverket.se


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm