Stambyte i Järfälla

Danixo är en stambytekonsult med lång erfarenhet av stambyte i Järfälla. I Järfälla uppfördes ett stort antal hyreshus under 60-talet då kommunen expanderade mycket snabbt. Har det inte redan genomförts ett stambyte i dessa fastigheter så är det hög tid. Gamla rörstammar börjar förr eller senare att läcka.

Ett stambyte i Järfälla kräver behöriga hantverkare

När det gäller stambyte i Järfälla kan vi hjälpa till med upphandling av de tjänster inom VVS, bygg och el som krävs för att arbetet ska kunna slutföras på bästa sätt och enligt gällande bestämmelser. Vi har över 40 års erfarenhet inom detta område och ett brett kontaktnät i branschen. De gör att vi kan hjälpa er att få ner priset på ett stambyte i Järfälla utan att det riskerar att gå ut över kvalitén.

Så går ett stambyte i Järfälla till

Förarbetet är viktigt när det handlar om Stambyte i Järfälla. Genom att utföra en noggrann besiktning av de befintliga rörstammarna och avloppen går det att dra slutsatser kring om de ska bytas eller relinas och i så fall med vilken metod. Det är också av stor vikt att alla som bor eller verkar i fastigheten i god tid får klart för sig vad ett stambyte i Järfälla kommer att innebära för dem.

När vi på Danixo tar på oss helhetsansvaret för ett stambyte i Järfälla är vårt mål att alla ska kunna bo kvar under även den mest arbetsintensiva fasen, då ytskikt avlägsnas i badrummen. En relining är ett mindre ingrepp men om det är ett traditionellt stambyte som ska genomföras så renoveras badrummen när de nya rörstammarna är på plats. De som bor i huset kan då göra egna val för att badrummen ska bli som de vill ha dem.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte i Järfälla

Vi har jobbat med det mesta när det gäller stambyte i Järfälla och kan bidra med allt från rådgivning till att agera projekt- och byggledare. Om ni vill genomföra fler förbättringar av fastigheten i ansutning till ett stambyte kan vi hjälpa er med andra projekt inom bygg och renovering. Att till exempel byta till ett effektivare ventilations- och värmesystem i samband med att nya stammar dras in kan sänka driftskostnaderna.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm