Relining Stockholm

Relining stockholm är en ett arbete och en process som kräver noggrann planering och en hel del kunskap att genomföra, samt en hel del tid och energi. Det är med andra ord ett projekt som för många upplevs som komplicerat och krångligt, inte minst för de som bor i den fastighet där relining ska utföras. Däremot är det mycket viktigt att man utför relining i Stockholm om byggnaden är i behov av det, om det det inte utförs i tid kan konsekvenserna och efterarbetet bli väldigt mycket mer omfattande och kostsamma.

Danixo hjälper gärna dig då du vill utföra relining i Stockholm! Som pålitlig relining konsult med över 40 års erfarenhet i branschen kan du alltid känna dig i trygga händer då du anlitar och får hjälp av oss. Vi ser till att problemet tas itu med i god tid så att ni som fastighetsägare och boende i huset slipper omfattande vattenskador i och med avloppsproblem

Danixo –vi hjälper dig med Relining i Stockholm

Danixo och våra proffsiga konsulter finns här för alla kunder som har ett behov av att få en konsultation där det finns ett behov av relining i Stockholm. Hos Danixo kan du få hjälp med allt vad rör rådgivning och planering inför ett relining. Vi står för:

 • Behovsanalys
 • Projektledning
 • Projektering
 • Besiktning

Oavsett om du som kund är i behov av att rådgivning för en större fastighet med flera bostäder, om det gäller rådgivning i en företagsbyggnad, eller om du bara vill ha övergripande guidning för att se hur ett möjligt problem ska åtgärdas är du varmt välkommen att kontakta oss och vårt företag och våra projektledare för relining i Stockholm.

Med över 40 års erfarenhet i branschen har vi den kunskap och de resurser som krävs för att planeringen av ett relining ska kunna utföras på bästa möjliga sätt. Vårt företag och våra konsulter tar sig dagligen ann nya planeringsprojekt inför relining, där vi och vår expertis konstant sätts på prov och ser till att vi håller våra huvudet på skaft. Vi är ditt företag för relning i Stockholm!

Alla fastigheter har ett behov av relining

När det kommer till fastigheter och byggnader så är det ett faktum att de alla någon gång kommer vara i behov av att göra relining eller stambyte. Vanligen brukar man säga att ett relining bör utföras efter 40-60 år sen det senaste bytet, beroende på avloppens skick och hur de har tagits omhand under tiden.

Däremot kommer det en tid då avloppen inte längre orkar stå på egna ben, exempelvis om det är väldigt gammalt eller blivit utsatt för mycket slitage – då är det dags att göra något med avloppen där relining är ett alternativ. Vid utförandet av relining i Stockholm går man in i avloppets stam och skapar ett nytt skikt av plastbeläggning inuti redan befintliga rör, så att det bildas ett nytt rör inuti befintliga rör. Avloppet blir då som nytt på insidan med en helt ny fräsch beläggning.

För att ett relining ska göras i tid, det vill säga innan det att avloppsstammen blir allt för gammal eller sliten så är det viktigt att man underhåller avloppet och att man titt som tätt kontrollerar dess status. Som vi tidigare varit inne på så kan avloppsrenovering som inte utförs i tid leda till kostsamma konsekvenser i form av vattenskador och fuktskador pga trasiga avloppsrör.

Ta kontakt med inför relining i Stockholm

Vi på Danixo hjälper dig gärna med allt vad gäller projektering, projektledning och rådgivning inför relining . Genom att kontakta oss i god tid inför relining kan vi se till att arbetet utförs i god tid och att planering blir så bra som möjligt, för att på så sätt också kunna starta igång arbetet med bästa möjliga förutsättningar.

Man får inte glömma bort att ett relining inte bara kräver mycket planering och arbete i sig, utan ett relining är också ett projekt som påverkar alla i fastigheten både vad gäller ekonomi och vardaglig trivsel. Vi, med våra proffsiga stamkonsulter och exceptionella tidsplanering kan garantera att ditt relining kommer att gå som på räls från början till slut – för oss är det viktigt att det både blir tids- och kostnadseffektivt som möjligt!

Planering är oerhört viktig inför relining

Om ni inte redan förstått det så finns det en viss del i utförandet av ett relining i Stockholm som faktiskt sätter grunden för allt, och det är just planeringen. Planering är utan tvekan A och O inför relining, inte minst om det gäller ett fastighetshus eller en företagsbyggnad där flera boenden och arbetande kommer att påverkas.

Vid ett relining måste man vara noggrann och välja rätt metod för den specifika fastigheten och avloppsystemet. Själva genomförandet av relining går snabbt och utföra om det är välplanerat och ifrån start.

Projektet i sig är tekniskt krävande och kräver både tid och rätt kunskap för att det ska gå smidigt och kännas så tryggt som möjligt för alla inblandade krävs det ordentlig planering på alla plan. Både rörinfodringen i sig, efterarbetet, och alla inblandade är faktorer som bidrar till att ett sådant ingrepp går fort och genomföra om det är välplanerat.

Ta hjälp av vårt företag– vi fixar din relining i Stockholm

För att du som fastighetsägare ska känna dig trygg och säker med hanteringen av relining i din byggnad rekommenderar vi att du kontaktar oss och våra projektledare för att rådgöra och planera inför framtida utförande.

Genom att kontakta oss kan vi tillsammans med er sätta oss ner och gå igenom allt för att sen kunna planera in i minsta detalj när relining eller stambyte behöver utföras och vilken metod som passar bäst. Som fastighetsägare är det på ditt ansvar att hålla fastigheten i gott skick och se till att det underhålls vid behov, där då relining räknas in i ansvarsområdet. Vi hjälper dig gärna med detta!

Konsekvenser av ett gammalt avloppssystem

Att vänta för länge och riskera att avloppen spricker eller blir alldeles för gamla är det absolut sämsta man kan göra. Om ett avloppssystem är alldeles för gammalt eller slitet kan det leda till ett flertal konsekvenser som kommer att innebära än större problem än själva stambytet, framförallt om det måste göras akut utan särskilt bra planering. Fuktskador, översvämning och rejäla stopp är bara några av dessa.

Vi är ditt företag för relining i Stockholm

Oavsett hur avloppsstammen i din fastighet mår så kan vi på Danixo stå till tjänst då du vill planera inför relining. Att vara ute i god tid och planera för flera år framöver kommer inte bara skapa en trygghet för dig, utan det kan även bidra till att arbetet inte blir lika krävande och omfattande när det väl är dags.

Faktum är att processen och arbetet för alla inblandade kommer bli så otroligt mycket smidigare, enklare och även tryggare om du tar hjälp av oss och våra konsulter och projektledare.

Genom att utföra ett relining ute i god tid ser du inte bara till att fastighetens livslängd och välmående ökar, utan ett nyligen utförd relining kan faktiskt också öka värdet på din fastighet. Arbetet i sig är krävande på många sätt och vis, men fördelarna som kommer efter brukar ofta väga upp väldigt mycket mer än så.

Både fastighetsägare och möjliga bostadsägare kommer att få en fräschare och mer stabil fastighet, något vi gärna sätter oss in i för att lösa på bästa möjliga sätt. Vi finns här för alla er fastighetsägare som är i behov av att planera inför ett relining– hos oss är alla välkomna, vi är ditt företag med våra proffsiga projektledare för relining i Stockholm!


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm