Stambyte i Vaxholm

Söker ni en pålitlig stambyte konsult för ett stambyte i Vaxholm? Danixo har lång erfarenhet av stambyten i såväl flerfamiljshus som kontors- och industrilokaler. Under ett stambyte i Vaxholm säkras grundläggande funktioner för lång tid framöver. Vi arbetar även med relining av rörstammar, vilket innebär att de får ett nytt skikt invändigt och inte behöver bytas på länge. I samband med ett stambyte i Vaxholm kan vi även byta rör och ledningar för ventilation, el, gas och värme. Många passar även på att dra fiber i samband med ett stambyte.

Ett stambyte i Vaxholm kräver behöriga hantverkare

Hur skickliga och erfarna de entreprenörer är som utför ett stambyte i Vaxholm påverkar både resultatet och stämningen i huset under den tid som stambytet pågår. Det får inte uppstå missförstånd kring hur stambytet påverkar livet i fastigheten utan projektet ska vara väl planerat och ha en tydlig kommunikationsplan.

Så går ett stambyte i Vaxholm till

Stambyten kan utföras på olika sätt men ett moment man inte kommer ifrån är att de gamla stammarna måste friläggas. Det faktum att de sitter inuti golv och väggar innebär att det är en del tungt rivningsarbete som låter och dammar under en viss fas av stambytet. Ett välplanerat stambyte i Vaxholm pågår under 8–12 veckor. Då kommer vattnet att vara avstängt i perioder. När vi på Danixo arbetar med ett stambyte i Vaxholm är vi noga med att hitta lösningar på de besvärliga situationer som kan uppstå i och med att våtutrymmen inte kan användas som vanligt. Kvarboende är fullt möjligt under ett stambyte om kommunikationen med hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare fungerar som den ska. När stammarna är bytta renoveras badrummen till önskad standard.

Många väljer att ta tag i andra renoverings- och ombyggnadsprojekt i samband med att ett stambyte i Vaxholm pågår. På så sätt förkortas den tid då hantverkare vistas i huset och det kan även vara ekonomiskt fördelaktigt att till exempel bygga om kök eller byta ut fönster när det ändå jobbas i fastigheten.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte i Vaxholm

Vi finns tillgängliga på era villkor och kan ta ansvar för att ett stambyte i Vaxholm genomförs på bästa sätt från förprojektering till slutbesiktning. Vi kan också ta på oss en mer avgränsad uppgift och till exempel gå in som byggledare under ett stambyte i Vaxholm där ni anlitat flera olika entreprenörer.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm