Stambyte i Upplands-Bro

Börja planera för ett stambyte i Upplands-Bro med god framförhållning. Upplands-Bro är ett område där stora delar av bebyggelsen är förhållandevis ny. Även i ett hus byggt på 80-talet kan det dock vara dags att genomföra en besiktning av rörstammarna. Är de 30–40 år gamla kan det var en bra idé att genomföra en relining medan de fortfarande är i ganska bra skick. Då kan tiden för nästa stambyte skjutas fram med flera decennier. Danixo är en stamkonsult som kan hjälpa er med relining eller ett stambyte i Upplands-Bro om ni är ute efter en pålitlig partner med lång erfarenhet.

Ett stambyte i Upplands-Bro kräver behöriga hantverkare

Ett stambyte i Upplands-Bro bör planeras mycket noga och utföras av erfarna hantverkare med goda referenser. Ni vill inte göra om ett stambyte tidigare än nödvändigt på grund av att det inte genomfördes på bästa möjliga sätt. Även relining är en insats som kräver stor hantverksskicklighet för att rören ska bli helt täta. Vi på Danixo hjälper er gärna med upphandlingen inför ett stambyte i Upplands-Bro.

Så går ett stambyte i Upplands-Bro till

Om man efter att ha genomfört en förstudie kommer fram till att det är dags för ett stambyte i Upplands-Bro inleds arbetet med att stammarna tas fram. I regel sitter de inuti väggar och golv som bryts upp där stammarna är dragna. När bytet är utfört renoveras framförallt badrummen men även kök och övriga våtutrymmen behöver återställas efter ett stambyte i Upplands-Bro. Arbetet tar vanligtvis 8–12 veckor i en normal lägenhet. Ingen ska behöva flytta ut under arbetet, en bra stamkonsult ser till så att det finns lösningar när till exempel vattnet behöver stängas av.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte i Upplands-Bro

Vi arbetar flexibelt utifrån era behov under ett stambyte i Upplands-Bro. Det är ofta en bra idé att höra av sig till oss i ett tidigt skede och låta oss titta på de befintliga stammarna. Utifrån en besiktning kan vi sedan komma fram till om stamrenovering eller relining behöver genomföras. Vi erbjuder allt från projektledning vid stambyte till slutbesiktning av en certifierad kontrollansvarig.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm