Stambyte i Österåker

Ett stambyte i Österåker innebär olika möjligheter och utmaningar beroende på vad det är för typ av fastighet och när den är uppförd. Danixo är en stambyte konsult med 40 års erfarenhet av stambyten i små och stora hyreshus, bostadsrättsföreningar och kontors- eller industrilokaler. Till oss kan ni vända er när det är dags att planera för ett stambyte i Österåker.

Ett stambyte i Österåker kräver behöriga hantverkare

Ett stambyte i Österåker är ett mycket omfattande underhåll men så håller det också i uppemot 60 år om det genomförs av skickliga entreprenörer. Det är alltså viktigt att ta in flera anbud och att inte bara bedöma dem utifrån vem som lämnar lägst pris. Vi på Danixo kan hjälpa er att upphandla byggtjänster inför ett stambyte i Österåker så att ni får rätt hantverkare till ett bra pris för projektet.

Så går ett stambyte i Österåker till

Först och främst handlar det om att genomföra en noggrann stambesiktning så att man kan komma fram till när stammarna ska bytas ut. Ibland kan en relining vara ett alternativ till ett stambyte i Österåker. Då infodras stammarna med ett nytt skikt vilket innebär att stammarnas livslängd ökar med upp till 40 år.

Ett traditionellt stambyte är ett stort projekt som innebär att alla badrum där stammarna bytts ut helrenoveras och får nya ytskikt. Att man måste göra så beror på att stammarna är dragna inuti golv och väggar. Under den tid som ett stambyte i Österåker pågår kommer det inte att gå att använda lägenheterna som vanligt. När en stambytekonsult från Danixo är med och planerar ett stambyte i Österåker ser vi till så att alla som så önskar ändå kan bo kvar även under de mest arbetsintensiva perioderna.

Så kan Danixo hjälpa er vid ett stambyte i Österåker

Oavsett om ni bara har behov av en certifierad kontrollansvarig, eller söker en stambyteskonsult som kan finnas med från början till slut under ett stambyte i Österåker, är ni välkomna att kontakt oss på Danixo.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm