Erbjudande stambyte

Vi erbjuder gratis konsultation och rådgivning vid stambyte

För er som står inför ett kommande stambyte och fastighetsrenovering erbjuder vi vår konsultation och rådgivning helt gratis utan förbindelser. Vi har arbetat med behovsanalys, upphandling, projektledning och besiktningar i stambyten och fastighetsrenoveringar i över 40 år. Vi vet med vår långa erfarenhet att det kan vara svårt som fastighetsägare och veta vart man ska börja när man står inför ett stort projekt som ett stambyte. Vi erbjuder därför gratis första konsultation för juridiska personer som står inför ett kommande stambyte och fastighetsrenovering där vi hjälper er och reda ut dom viktiga grundläggande frågorna för att kunna ta nästa steg.

Vi kommer gärna ut till er på arbetstid eller efter arbetstid för ett inledande första möte helt kostnadsfritt.

Erbjudandet för gratis konsultation gäller endast för juridiska personer

  • Bostadsrättsföreningar
  • Hyresvärdar
  • Fastighet innehåller minst 8 lägenheter
  • Att fastigheten är belägen i Stockholm eller Uppsala

Vi hjälper er med viktiga styrelsebeslut

Vi har mycket stor erfarenhet och kunskap av styrelsearbete i bostadsrättsföreningar och har själva som privatpersoner suttit med i flera olika bostadsrättsföreningar som både styrelseordförande och styrelsemedlemmar. Vi kan därför erbjuda vår hjälp och hantera dessa frågor och förse er med all den viktiga information ni behöver för att ta alla dom viktiga styrelsebeslut som krävs inför er renovering.

Vi hjälper er med finansieringslösningar

Hur skall ett stambyte och en större renovering i fastigheten finansieras? Vi hjälper er och reder ut dessa frågor och hjälper er med finansieringslösningar för er fastighet.

Vi hjälper er hantera ROT-avdrag

Som bostadsrättsförening undrar många om man har rätt att göra ROT-avdrag i samband med stambyten? Svaret är ja om dom enskilda lägenhetsinnehavarna kan betala för sin egen del av stambytet. Det finns dock olika regler för olika situationer och vi hjälper er och hantera dessa frågor för att ni ska kunna göra korrekta ROT-avdrag.

Vill ni ha mer information om ROT-avdrag vid stambyten så kontaktar ni oss.

Mer information om ROT-avdrag hittar ni också hos skatteverket www.skattverket.se


Kontakta oss idag för mer information.