Byggkonsult Stockholm

Välkomna till Danixo en av Stockholms mest erfarna byggkonsulter med över 40 års erfarenhet av att konsultera fastighetsägare med olika byggprojekt i Stockholm.

Våra byggkonsulter är riktiga proffs och kan konsultera och hjälpa dig med alla typer av byggprojekt i din fastighetsom tex:

• Stambyte
• Relining
• Takrenovering
• Fasadrenovering
• Balkongrenovering
• Innergårdsrenovering
• Lokalrenovering
• Vindsombyggnad
Underhållsplan

Oavsett vilket byggprojekt du står inför så hjälper våra byggkonsulter dig att nå lyckade resultat med ditt nästa byggprojekt i fastigheten.

Välkomna och kontakta Danixo och våra proffsiga byggkonsulter idag för gratis rådgivning och konsultation.

Ni når oss på 08-191993 eller via mail info@danixo.se

Vad gör en byggkonsult?

En byggkonsult representerar byggherren och är dess ekonomiska ombud under hela byggprocessen i projektet. En byggkonsult hjälper till med alla delar eller visa delar under ett byggprojekt som kan handla om tex:

• Förstudie inför byggprojektet
• Projektering av byggprojektet
• Ansöka om bygglov
• Upphandling av entreprenör
• Projektledning av byggprojektet
• Besiktning av genomfört byggprojekt

Som framgår av ovan så kan en byggkonsults arbete bestå av olika delar eller alla delar i ett byggprojekt.

En byggkonsult bidrar med kunskap och erfarenhet

En byggkonsult bidrar med båda kunskap och erfarenhet under ett byggprojekt. Som byggherre och fastighetsägare saknar man oftast den kunskap som krävs för att leda ett byggprojekt. En byggkonsult är expert på alla delar i ett byggprojekt och arbetar med dessa tjänster varje dag året om. Att ta hjälp och anlita en erfaren byggkonsult lönar sig därför  och sparar både tid och pengar för fastighetsägaren. Med byggkonsultens hjälp säkerhetställer också byggherren att byggprojektet blir utfört på ett korrekt utfört sätt enligt alla gällande byggnormer och regler.

När du behöver en kunnig byggkonsult

När du behöver hjälp av en kunnig byggkonsult så kan vi hjälpa dig. Oavsett vilket byggprojekt du står inför och behöver någon som kan hjälpa dig och reda ut dom tekniska frågorna så finns vi och våra byggkonsulter här för dig.

Med hjälp av våra byggkonsulter kan vi garantera att rätt saker händer vid rätt tillfälle. Vi agerar vi beställarombud i hela byggprojektet ifrån start till mål. Ifrån första idén på att något behöver göras fram till att projektet är helt färdigställt, slutbesiktat och godkänt.

Ditt byggkonsult företag i Stockholm

Vi är ditt byggkonult företag i Stockholm och finns här för dig som behöver hjälp och konsultation av byggprojekt.

Med över 40 års erfarenhet som byggkonsult är vi troligen det företag i Stockholm som har störst erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att nå lyckade resultat med deras byggprojekt.
Vi har 100-tals referenser på tidigare utförda uppdrag som vi kan hänvisa till.

Välkomna och kontakta vårt företag och våra byggkonsulter idag med ditt nästa byggprojekt.


Kontakta oss idag för mer information


  Vad våra kunder säger

  Vår bostadsrättsförening anlitade Jan Schönborg hos Danixo för komplett projektledning av stambyte, ny tvättstuga, inredning av råvind till en stor lägenhet, ny hiss, nytt el-rum, fönsterenovering, balkongrenovering och trapphusrenovering m.m. Vårt samarbete har under vårt stambyte och våra andra komplexa renoveringar i fastigheten fungerat utmärkt och vi lämnar därför våra varmaste rekommendationer.

  Marzena Skuldra Lundgren

  Styrelsen - Brf Kejsaren 18

  Sibyllegatan 31, Stockholm

  Brf fågelbacken anlitade Jan Schönborg hos Danixo som projektering, projekt och byggledare för vårt stambyte på 29st lägenheter år 2018. Vi som beställare och konsult kan se tillbaka på en väl genomförd entreprenad. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete under hela stambytet och lämnar våra varmaste rekommendationer.

  Dag Hermelin

  Ordförande - Brf fågelbacken

  Gyllenstiernsgstan 18, Stockholm

  Vi anlitade Danixo för komplett projektledning av vårt stambyte för vår brf med 55 lgh år 2020 i Vasastan. Vi är mycket nöjda över samarbetet och allt har skötts klanderfritt och på ett professionellt sätt genomgående. Vi som styrelse rekommenderar varmt Danixo som projektledare.

  Amir Golkar

  Ordförande - Brf Hagagatan 52-54

  Hagagatan 52-54, Stockholm